6.5.2012

Lovely ladies ja Hotel Kämp

Hihkaisin varmaankin ääneen innostuksesta, kun sähköpostilaatikkooni oli kilahtanut kutsu hääbloggaajien tutustumisiltaan Hotel Kämpiin. Ilta pidettiin viime torstaina ja oli kyllä huippua saada kasvot monelle omalle suosikkibloggaajalleni, joiden innoittamina olen aloittanut omankin blogini. Illan aikana myös Hotel Kämpin ystävällinen henkilökunta esitteli meille hotellin eri tiloja. Kuulemamme mukaan upeaan ja legendaariseen juhlatilaan eli Peilisaliin emme valitettavasti päässeet kurkkaamaan, sillä tila oli käytössä. Mutta muut mielenkiintoiset paikat kiersimmekin innolla.

Iltamme alkoi Kämpin upeasta Cristal Barista, missä maistelimme sampanjaa, maistuvia suolapalasia sekä tietenkin suklaata.
Sen jälkeen pääsimme tutustumaan Kämpin muihin tiloihin. Muun muassa Kämp Spa oli sen verran keidasmainen paikka, että sinne olisi voinut jäädä fiilistelemään pidemmäksikin aikaa. Myös hoitolistaa silmäillessä aloin tahtomattanikin miettimään sopivaa viikonloppua pienelle irtiotolle miehen kanssa. Olisi mainio ajatus tulla yhdeksi yöksi hotelliin ja käydä ottamassa joku ihana hemmotteluhoito Spassa.


Tästäpä se ajatus sitten kypsyi. Keksin, että voisimme tulla viettämään miehen kanssa -1 hääpäivää nyt toukokuussa, vuotta ennen häitämme. Eikö olisikin ihan huippuidea? :D

Hoten Kämp on kaikenkaikkiaan kaikessa komeudessaan oikein korkealuokkainen hotelli. Tyyliltäänhän se on vanhahtava, joten kaikki modernimmasta ja pelkistetymmästä tyylistä eivät välttämättä niin kovasti ihastu paikkaan. Käytävillä, kokoushuoneissa (joissa voi myös järjestää pieniä juhlia) portaikossa oli kuitenkin mielestäni sellaista vanhaa, hienoa elokuvatunnelmaa, jossa voisin hyvin kuvitella viilettäväni vintagepuvussa ja punatuissa huulissa.
Harva omistaa enää nykyään kylpyammetta, mutta Kämpissä siitäkin pääsisi nauttimaan, oikein ruusunterälehtikylvyn muodossa. Tällaista herkkua tarjoillaan mm. Love Kämp -paketin muodossa: (hinta 259€/pariskunta)

- 2 hlön majoitus Deluxe-huoneessa
- Ruusunterälehti- tai vaahtokylpy valmiiksi laskettuna
- Pullo talon nimikkosampanjaa
- Huoneaamiainen tarjoituna toivottuna ajankohtana
Kelpaisi ainakin tälle romantiikannälkäiselle kaksikolle!

Pääsimme kurkistamaan myös kolme kertaa oman nykyisemme asunnon kokoiseen Mannerheim-sviittiinSiellä meidät kaikki myös ikuistettiin henkilökunnan edustajan toimesta ryhmäkuvaan. Tässä kaikki upeat blogittaret! Vähän tärähtäneitä kuvia, mutta väliäkös hällä, pääasia että saatiin fotot!Vasemmalta ylhäältä järjestyksessään kaikki (iha)naiset blogiensa takana: 

Hotelliesittelykierroksen jälkeen jatkoimme turisemista Cristal Barin puolella, ja maistelimme vielä yhdet lasilliset kuohuvaa. Juttua riitti kuin vanhalla tutulla ystäväporukalla, mikä oli ihan mahtavaa! Oli ihanaa huomata, miten hurmaavia ja hyviä tyyppejä blogien takaa löytyikään. Parasta oli kuulla, mitä kaikkia hauskoja tarinoita blogien ja blogistien nimimerkkien takaa löytyi. On loistavaa huomata, että meistä (stereotyyppisesti) ujoista ja tuppisuisista suomalaisista on jo nykyään seurustelemaan uusien ihmisten kanssa niin sujuvasti, vaikka paikalla oli paljon toisilleen entuudestaan tuntemattomia ihmisiä. Kyllä häiden järjestäminen yhdistää! :D

Olin paikalla olleista ainut vasta vuoden 2013 morsian, joten oli ihan mahtavaa kuunnella näiden kaikkien nyt tulevana keväänä/kesänä/syksynä avioituvien morsioiden fiiliksiä ja ajatuksia. Joukossa oli toki myös ihanainen Pukunin Saara, joka on tanssinut aikoinaan omia häitään vuonna 2001. Sovimme, että vuoden päästä pitää treffata uudestaan samalla porukalla ja muistella ja fiilistellä, miten kaikki on mennyt. Itse olisin siinä vaiheessa todennäköisesti alle kuukauden päässä omasta hääpäivästämme, joten rauhoittavat ja tsemppaavat sanat varmasti tulisivat siinä vaiheessa enemmän kuin tarpeeseen! :D 

Otetaan tytöt joskus uusiksi, otetaanhan? :)

Suuren suuri kiitos vielä järjestäjille sekä Kämpin henkilökunnalle mahtavasta illasta! :)


- Pipanuk

17 kommenttia:

 1. Otetaan, koska sillä kertaa minä todellakin toivon, ettei tarvi koko iltaa mittailla kuumetta Hoon peräsimestä vaan pääsen myös mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ymmärrettävä toive, hyväksytään! :D

   Poista
 2. Kauniit bloggari morsiamet <3

  VastaaPoista
 3. :D

  Kiitos itsellesi mahtavasta seurasta.

  VastaaPoista
 4. Kiitos seurasta ja ehdottomasti otetaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, oli huippua tutustua!

   Poista
 5. Huippuilta! Ja kiitos kun vinkkasit siitä TESsistä (muistaakseni se olit sinä?). Meidän työehtosopimuksen mukaan vihkimispäivä on palkallinen vapaa, jos se osuu työpäivälle. Mulla on hääpäivä kuitenkin keskellä lomaa, joten kysyin esimieheltä meneekö hääpäivästäkin lomapäivä. Esimies tarkisti asian liitosta, kyllä menee, mutta suostui silti, ettei vähennä multa siltä päivältä sitä kumminkaan. Joo sekava selitys, mutta siis kiitos, sun ansiosta sain yhden lomapäivän lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit miten mahtavaa kuulla, että mun "asiantuntijuudesta" oli sulle oikeasti konkreettista hyötyä! Tulipa hyvä mieli :) Mukavan kuuloinen esimies sulla, kun jousti nuin kivasti vaikkei pykälien mukaan olisi edes tarvinnut :)

   Poista
  2. Otetaan ihmeessä, oli huippua!

   Mäkin tarkistin meidän illan jälkeen liitosta saman asian kun Sunday ja luonnollisesti sain saman vastauksen. Pomoni taas ei ollut yhtä joustava tässä asiassa:P

   Poista
  3. No höh! :/ Mutta tulipahan tarkistettua! :)

   Poista
 6. Ihania kuvia sulla! Pahastuisitko, jos kopsaisin ton ryhmäkuvan omaan blogiini? Luonnollisesti ilmoitan kyllä kenelle kunnia kuvan ottamisesta kuuluu :)
  Oli huisin kiva tavata! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, ihan huippua! Otetaan vielä uusiksikin :) Enkä tosiaankaan pahastu, senkun kopsit vain! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...