19.12.2014

Hyvästit hääfiilistelyille

Tämä blogi ei ole ollut aktiivinen enää aikoihin, mutta loppusanat ovat jääneet sanomatta. Monesti olen jo miettinyt, että kiitän seuraajia ja pistän blogin kiinni, mutta en ole syystä tai toisesta saanut kuitenkaan aikaiseksi tehdä sitä. Liekö taustalla saamattomuus vai onnen tunne siitä, että edelleenkin kuukausittain blogin tiimoilta tulee yhteydenottoja, kysymyksiä tai kommentteja, joista tulee hyvä fiilis ja sellainen olo, että hääblogini olemassaolo on auttanut jotakuta muuta omien häidensä suunnittelussa.

En kuitenkaan ole todellakaan korvaamaton, enkä mikään maailman napa. Suomalaisia hääblogeja, joista lähes kaikista löytyy ne samat ideat, joita tästäkin blogista on löydettävissä, on jo satoja - ellei tuhansia. Ja let's face it: vuosina 2012-2013 hääsuunnitelussa pinnalla olleet in ja pop -jutut, kuten vaikkapa photo booth, hääbingo ja se ihanan boheemi maalaisromanttisuus, ovat jo varmaan niin passé. Joten ehkäpä minäkin voin hyvällä omallatunnolla sulkea tämän rakkaan hääblogini, ja arkistoida sen omaksi muistokseni hääsuunnittelusta ja itse häistä. Hääinspiraatiota etsivät morsiot ja sulhaset löytävät varmasti etsimänsä jostain muualtakin! :)

Viimeinen niitti tälle päätökselle oli se karu tosiasia, että havaitsin hääblogini joutuneen kopioiduksi eräälle ulkomaiselle sivustolle teksteineen ja kuvineen. Tein siitä raportin ja sain palautettua blogin oikeudet itselleni, mutta täytyy sanoa, että sen verran ärsyttävä ja suoraan sanottuna järkyttävä juttu se oli, että aloin ihan tosissaan pohtia, että onko tässä nyt mitään järkeä. Jatkossa oma suhtautumiseni siihen, mitä itsestäni, elämästäni ja perheestäni netissä jaan, tulee varmasti olemaan tiukempi, vaikkei tässä nyt sinänsä mitään vaarallista ole edes päässyt tapahtumaan. 

Joka tapauksessa, jos siellä nyt vielä joku tämän postauksen lukee, niin haluan lausua lämpimän kiitoksen, kun olet kulkenut mukana hääblogitaipaleellani! Tie oli antoisa ja rattoisa kulkea teidän lukijoiden ja muiden hääblogittarien rinnalla, ja kaikkein kiitollisin olen siitä, että blogin ansiosta elämääni on tullut aimo annos ihania ihmisiä. Jatketaan siis taivalta - IRL ;) 

Palomiehen vaimo kiittää ja kuittaa! Peace out ja ihanaa joulun aikaa kaikille! <3

Kuva: Michaela Egger / Hey Look.

******

Blogi sulkeutuu pysyvästi tässä joulun pyhinä.

25 kommenttia:

  1. Kiitos samaten! Blogiasi oli mukava seurata ja vaihtaa ideoita. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta blogista! Juuri alkuviikosta harmittelin, kun mitään vastaavaa ja yhtä hyvää hääblogia en ole löytänyt... Harmittelemaan siis sillä, että näitä päivityksiä tuli ihan ikävä...
    Tosin tämänkin vuoden mitä olen erinäisiä muka-vastaavia kahlannut, ei ole yhtä koukuttavaa tullut vastaan joten tuskin enää hääblogeja jatkossa seuraankaan...

    kiitos ja kumarrus ja ihanaa jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista kommentista! Täysillä ja sydämellä mä tätä tein - mahtavaa siis, että se näkyi blogin laadussa. Oon ikuisesti onnellinen, että tulin aloittaneeksi tän blogin aikoinaan, ja erityisesti onnellinen kun sain vielä noin huippuja seuraajia tänne <3

      Poista
  3. Kiitos ihanasta blogista! Hyvää jatkoa ja ihanaa joulua :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis kiitos blogistasi! Olen saanut täältä monta hyvää ideaa meidän ensi vuonna tanssittaviin häihin, joten vähän jopa harmittelen blogin sulkemista. Blogisi on erittäin hyvin kirjoitettu ja sitä on ollut todella mukava lukea jälkikäteenkin (omat hääsuunnittelut alkoivat viime keväänä). Mukavaa joulunaikaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että olet ehtinyt poimia hyvät ideat talteen! :) Olen tosi otettu näin kauniista kommentista, kiitos. Huimasti tsemppiä hääsuunnitteluun, ja muistakaa nauttia ja ottaa rennosti The Päivänä! <3

      Poista
  5. No miten sattuikin että eksyin tänne blogiisi juurikin tänään kun en ole täällä käynyt varmaan melkein vuoteen! Olin siis hääblogisi innokas lukija ja löysin tänne koska itsellänikin oli häät samana kesänä. Sain paljon inspiraatiota ja ideoita omia juhliamme varten sinulta ja koska en ole aiemmin kommentoinut blogiisi, pitää se nyt ehdottomasti tehdä. Iso KIITOS siis sinulle laadukkaimmasta hääblogista mitä olen koskaan lukenut (ja niitä tuli jonkin verran luettua silloin reilu vuosi sitten...). Toivon sinulle ja palomiehellesi kaikkea hyvää!

    t. Kaisa Jyväskylästä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla täytyy olla joku kuudes aisti, kun just tänään tänne eksyit :) Suuren suuri kiitos, kun kommentoit nyt! Oon hirmu onnellinen, jos tämä minun tekeleeni on auttanut muita omien häiden suunnittelussa <3 Kaikkea hyvää sinnekin!

      Ps. Tuu nykiin hihasta, jos näät mua joskus Jyskyssä :)

      Poista
  6. Täältäkin suuret kiitokset blogistasi! Se oli ensimmäinen, ja täytyy kyllä sanoa että edelleen paras, hääblogi mihin olen törmännyt ja koukutti minut saman tien. Meidän häitä tanssitaan ensi kesänä ja nyt kun aloin miettimään, niin onpahan tainnut sinun kirjoitukset olla aika monessa kohdassa inspiraation lähteenä kun olen miehelle supissut millaiset juhlat meille haluaisin :D Enkä usko että olen ainut, jonka suunnitelmiin ja ajatuksiin kirjoituksesi ovat joko huomaamatta tai ihan tarkoituksella vaikuttaneet. Omalla kohdallani tämä ei tosin rajoitu pelkästään häähömpötyksiin, vaan reissujuttuja lukiessa minulle on kirkastunut myös paremmin se mitä isommassa mittakaavassa elämältä haluan ja tavoittelen :) Eli valtava kiitos, ihan kaikesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tosi otettu näin kauniista kommentista, kiitos Hanna <3 Upeaa, jos tarinani, niin häistä kuin reissujutuistakin, ovat toimineet inspiraationlähteinä! Kaikkea hyvää ja tsemppiä hääsuunnitteluun, toivottavasti olet ehtinyt saada kaikki hyvät ideat talteen :)

      Poista
  7. Suuri kiitos blogistasi! Aloin seuraamaan blogiasi ennen kuin olin edes kihloissa ja nyt, kun häät ovat ensi kesänä, olen välillä käynyt inspiraatiota ja ideoita täältä hakemassa. Toista yhtä hyvää hääblogia en ole löytänyt, arvostan suuresti näkemääsi vaivaa :) Rauhallista joulunaikaa!
    -Maiju

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valtava kiitos Maiju, ihana kuulla ettei panostus ole mennyt hukkaan <3 Rauhallista joulua, onnellista uutta vuotta ja hurjasti tsemppiä häiden suunnitteluun! :)

      Poista
  8. Kiitti ihanasta blogista mussukka! <3 Mää sain hurjasti inspistä sen avulla niin häihin kuin kihlajaiskuviin, mutta paras juttu tietysti oli se, että pääsin sen kautta tutustumaan suhun, ja se jos mikä on ihan huikea juttu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä muuta sano! <3 Pus. Ihana kun ollaan tutustuttu.

      Poista
  9. Vo harmi jos suljet kokonaan, ettei näitä kaikkia postauksia pääse lukemaan enää myöhemmin :( Olin toivonut, että voisin palata taas tänne hakemaan inspiraatiota sitten joskus, kun omat häät tulevat ajankohtaiseksi. Kirjoitat niin miellyttävällä tavalla ja lisäät ihania ja kauniita kuvia <3

    Toisaalta ymmärrän tuon kopioinnin takia, miksi haluat sulkea blogin. Tekisin itse varmasti samoin vastaavassa tilanteessa.

    Odotin aina uusia postauksia innolla ja luin ne heti kun pystyin :) Kiitos kovasti ihanasta blogista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, se on vähän ikävä fiilis kun oma työ pöllitään ja jaetaan täällä bittiavaruudessa ikään kuin omanaan. Mutta fiilistele nyt vielä minkä ehdit, blogi on kokonaisuudessaan auki vielä ainakin jouluun asti! :D Katsotaan missä välissä ehdin klikkailla postaukset piiloon, sillä jätän tämän viimeisen kuitenkin näkyville. Ajattelin, että jos joku tulee joskus etsimään blogia, niin olisi ihan kiva, että täällä on edes joku postaus jäljellä selittämässä, minne blogi on hävinnyt. Ja tietty mulle saa laittaa vielä sähköpostia senkin jälkeen, kun blogi on sulkeutunut, jos tulee vielä mieleen jotain! :)

      Kiitos paljon kauniista sanoistasi Noora - on kunnia-asia kun oon saanut toimia niin monen ihmisen inspiraation lähteenä. Oon aidosti todella kiitollinen näistä kommenteista! <3

      Poista
  10. Heei voi kökkö! Itse naimaudun ens syksynä ja täältä oon löytäny kauheesti ideoita:). Esim pöytäkoristelu tulee vetää samaa linjaa ja lasipulloja on haalittu sieltä ja täältä;). Ei mulla ollu sulhosta tietoakkaa (tai kyllä silimäni siihe iskeny jo olin;) kun te naimisiin menitte mutta niin vaan sitä elämän tilanteet muuttuu. Kiitos mahtavasta blogista ja huipuista ideoista. Kaikkea hyvää teille jatkoon ja rauhallista joulua! T. toinen palomiehen morsian

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu kaima, ihanata! Tervetuloa palovaimojen kerhoon siis ens vuonna! ;) Huippua, että oot ehtinyt löytää täältä inspistä häitä varten. Elämäntilanteet on kyllä jänniä kun ne heittelee niin lyhyessäkin ajassa. Mekin ollaan oltu jo naimisissa yhtä kauan aikaa kuin mitä käytin niiden häiden suunnitteluun - time flies :) Kaikkea hyvää myös sinne ja paljon tsemppiä ensi vuoteen! <3

      Poista
  11. Voi eiii nytkö ne kaikki ihanat kuvat, ideat ja postaukset ovat kadonneet! Sulla oli ehdottomasti yks parhaimmista hääblogeista ikinä, suuri kiitos siitä. :) Onneksi sun/teidän hauskoja seikkailuja saa vielä matkablogin puolella seurata, on kyllä homma hanskassa! Pitäkää toi mahtava asenne jatkossakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Ja niinpä, matkablogin puolelle vaan, mars! :)

      Poista
  12. Kiitos mahtavasta blogista. Täältä on ammennettu monta ideaa!
    <3

    VastaaPoista
  13. Mun lempi blogi.. Harmi ku loppu, täl hetkel hääblogit on aika heikos kunnos, kukaa ei viitti aktiivisesti päivitellä. Mut kiitos hyvästä blogista, jo kaksi kertaa olen tämän lukenut alusta loppuun :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!