Minä ja hän

Kuva: Michaela Egger // Hey Look.

Joku voisi sanoa, että kihlautuminen alle vuoden seurustelun jälkeen on liian nopeaa toimintaa. Minä sanon, että höpö höpö - elämä on liian lyhyt odotteluun ja arpomiseen. Kun Se Oikea tulee vastaan, sen tuntee sielunsa syvimpiä sopukoita myöten. Sydämellisesti tervetuloa jakamaan kanssamme minun ja rakkaani matka kohti keväthäitämme 2013!


Lisää meidän alkutaipaleestamme voit lukaista täältä.

14 kommenttia:

 1. Heip!
  Kiitos kun vierailit blogissani niin löysin tänne herkkään ja kauniiseen blogiisi!

  Mekin mentiin mieheni kanssa kihloihin puolen vuoden seurustelun jälkeen ja siitä viiden kuukauden päästä oltiin jo herra ja rouva. Mitä sitä turhaa aikailemaan kun oikean on löytänyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun tulit vastavierailulle! Huomasinkin teidän päivämääristänne, että tekään ette ole aikailleet, ja miksi pitäisikään, kun tietää että niin on tarkoitettu! :)

   Poista
 2. Höpö höpö sanon minäkin =) Meillä mentiin kihloihin kahden kuukauden jälkeen ja nyt ois häät ens syksynä tiedossa. Kaikki tämä tapahtuu siis 1 vuoden aikana. Kyllä sen tietää kun se oikea tulee vastaan ;)

  VastaaPoista
 3. Olin 15-vuotias kun aloin seurustelemaan nykyisen ukkoni kanssa ja ukkoni oli tuolloin 17-vuotias. Kihloissakin ollaan oltu jo tovi ja tässä edelleen yhdessä 4 vuoden jälkeenkin! Minä täytän siis kohta 20 :) koskaan ei voi tietää missä elämänvaiheessa sen oikean löytää!

  VastaaPoista
 4. Hei! Ihanaa hääpäivää huomenna! :)
  Nauttikaa toisistanne ja koko päivästä! <3

  VastaaPoista
 5. Hei, syksyn TV2:n Blogistanian alkuun enää kolme viikkoa : )

  Palomiehen morsian on jo esillä täällä http://olotila.yle.fi/koti/blogistania-palomiehen-morsian-ja-laura-nikkanen

  Ystävällisesti, Ulla yle.fi/olotila

  VastaaPoista
 6. hei! Olen katsonut eilen yle2 kanavalta ohjelmaa jossa esiinnyt. Olen itsekkin suunnittelemassa häitäni ja se on mahtavaa. kysymys kuuluukin näin, että; Miltä tuntui astua alttarille? Itseäni asia jännittää hirvittävästi.. ONNEA TEILLE AVIOLIITON SATAMAAN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos paljon! :) Se jännitti vähän, sillä lailla hyvällä tavalla. En voinut lakata hymyilemästä, ja se näkyy kyllä valokuvista :) Ei itkettänytkään yhtään, olin vaan valtavan onnellinen siitä hetkestä ja että sain jakaa sen elämäni tärkeimmän ihmisen kanssa <3

   Poista
 7. Heh, me ollaan varmaan edetty miehen kanssa väärässä järjestyksessä, kun 3kk seurustelun jälkeen päätettiin tehdä lapsi sen sijaan, että mentaisiin naimisiin! :D Upeita kuvia ja ihana blogi sinulla!
  Mä vielä odottelen kosintaa, joten pääsin sitä odotella perustaa yrityksen intohimosta;) Tervetuloa siis seuraamaan blogiani! :) http://prinsessaunelmia.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka se on pätevä päätämään, mikä on ns. oikea ja mikä väärä järjestys? :) Tuo oli teille sopiva järjestys, tämä meille :) Kiitos blogivinkistä, tulen tutustumaan! :)

   Poista
 8. onne ootte ihuna pari

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!